MENIU

Kaka: "Gerrard e cel mai complet jucător din fotbalul modern"

Foto: www.premiershiptalk.com

Steven Gerrard e lăudat din nou de unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume. După ce Zidane a declarat că mijlocaşul lui Liverpool şi al naţionalei Angliei e cel mai bun jucător din lume, a venit rândul lui Kaka, starul Milanului, să-l măgulească pe englez.

Forma senzaţională a lui Steven Gerrard, la echipa de club dar şi în naţionala Angliei, i-a impresionat pe toţi. După marele Zidane, a venit rândul lui Kaka să-l laude pe "Stevie G.". Playmaker-ul brazilian al lui AC Milan îl consideră pe mijlocaşul englez de 28 de ani drept cel mai mai complet jucător din fotbalul modern.

Un cotidian britanic l-a întrebat pe fostul "Balon de Aur" care sunt viitoarele staruri ale fotbalului mondial, iar răspunsul brazilianului i-a măgulit pe englezi.

"Dacă aş avea trei posibilităţi, l-aş alege pe Cristiano Ronaldo, pentru calităţile şi viteza sa. De asemenea, pe Messi, pentru flerul şi calităţile sale, şi pe Steven Gerrard, care, cred eu, e cel mai complet jucător din fotbalul modern", a răspuns Kaka.

Mai multe articole despre:
Kaka fotbalist Steven Gerrard