MENIU

Justin Timberlake va escalada Kilimanjaro pentru o cauză nobilă

Justin Timberlake se pregăteşte să escaladeze Kilimanjaro însoţit de rapperul Lupe Fiasco şi de cântăreţul Kenna, cu scopul de a strânge fonduri pentru a lupta împotriva problemelor de insalubritate a apei în lume.

Justin Timberlake a declarat: "Mă antrenez de două ori pe săptămână, pentru a-mi mări capacitatea pulmonară. O să urcăm o săptămână, cu saci de 30 de kilograme în spate. Riscă să fie greu, dar ne va îmbogăţi sufleteşte. Suntem gata să trăim această experienţă".

Kenna, pe numele lui adevărat Kenna Zemedkun este născut în Etiopia şi a mărturisit recent că vrea neapărat să participe la acestăp luptă, care are o atât de mare valoare pentru el: "Tatăl meu era să moară în copilărie din cauza apei din Etiopia. Mi-am spus că am mulţi prieteni care au probleme din cauza salubrităţii apei. Poate pot face ceva pentru ei".

Cei trei muzicieni nu sunt singurele celebritaţi care s-au lansat în escaladarea celebrului munte tanzanian. Luna trecută, nouă vedete britanice, printre care Cheryl cole şi Kimberley walsh de la Girls Aloud şi Gary Barlow de la Take That pentru a strânge fonduri pentru asociaţia Comic Relief.

Mai multe articole despre:
apă Justin Timberlake escaladă Kilimanjaro