MENIU

Judecătorii au audiat doar o parte din casetele cu probe în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri"

foto: asia.ru

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au constatat, marţi, că nu pot audia toate casetele audio-video folosite de procurori în urmărirea penală în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri", din cauză că procurorii nu au depus la dosar procesele verbale de redare a tuturor convorbirilor.

În consecinţă, judecătorii au consemnat că se află în imposibilitatea administrării probei şi au cerut procurorului ca, până la termenul din 26 ianuarie, să fie ataşate toate procesele verbale de redare a convorbirilor, lipsa lor făcând imposibilă şi identificarea unor persoane.

De asemenea, judecătorii au cerut procurorului să indice care sunt împrejurările, aşa cum rezultă din convorbirile telefonice, care ar necesita reaudierea lui Ion Ion Ţiriac.

Curtea de Apel Bucureşti a primit de la Tribunalul Bucureşti cele şase casete audio-video folosite de procurori în urmărirea penală în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri", magistraţii decizând să vizioneze aceste casete pe data de 20 ianuarie.

Instanţa a dispus trimiterea din nou de citaţii pentru martorii Răzvan Bunea, Radu Eugen Năstase şi Monica Robu. pentru a fi audiaţi pe data de 26 ianuarie.

Curtea de Apel Bucureşti urma să decidă luni, pe 12 ianuarie, dacă renunţa la probele reprezentând cele şase casete video-audio din dosarul Cocaina pentru VIP-uri, deoarece procurorii nu reuşiseră, până la termenul din 8 decembrie, să identifice seriile acestor probe ce nu au fost ataşate la dosarul trimis instanţei.

Mai multe articole despre:
Tribunalul Bucureşti judecători probe