MENIU

Judecătoria sectorului 6 a dispus eliberarea a doi membri din clanul "Preda"

foto: edge-online.com

Judecătoria Sectorului 6 a dispus, luni noaptea, eliberarea a doi membri din clanul "Preda", Andrei Bădulă şi Marian Scarlat, în urma unor cereri formulate de către avocaţii acestora, decizia nefiind, însă, definitivă.

De asemenea, aceeaşi instanţă va judeca, marţi, încă o cerere de eliberare provizorie, făcută de Alexandru Andrei Udrea, o altă persoană implicată în scandalul de la Plaza Mall.

O a patra persoană, din gruparea Preda, a făcut, la rândul ei, cerere de eliberare, ce va fi luată în discuţie, vineri, 20 martie. 

Pe 27 februarie, Tribunalul Bucureşti a dispus reţinerea a trei dintrei cei cinci membri ai clanului Preda, şi anume Andrei Bădulă, Petre Pascu şi Marian Scarlat. 

Pentru cea de-a patra persoana, Alexandru Andrei Udrea, aceeaşi instanţă a emis mandat de arestare preventivă pe 2 martie, pentru 29 de zile. 

Liderul clanului, Eugen Preda, se află în libertate, acesta având doar interdicţia de a nu părăsi ţara.

Reamintim că cinci membri ai clanului Preda au fost implicaţi, pe 21 februarie, într-o altercaţie cu agenţii firmei de pază din Plaza Mall, în urma căreia au fost rănite mai multe persoane. 

Procurorii s-au autosesizat şi în privinţa angajaţilor firmei de pază, care ar fi stins conflictul într-un mod violent.

Mai multe articole despre:
bătaie eliberare Eugen Preda