MENIU

Judecătoria Sectorului 1 a analizat, marţi, o nouă cerere de ridicare a interdicţiei în cazul Becali

Foto: wordpress.com

Gigi Becali ţine morţiş să depună jurământul la Bruxelles odată cu colegii săi din Parlament. Judecătoria Sectorului 1 a analizat, marţi, o nouă cerere de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara.

Cererea este motivată pe faptul că Gigi Becali este europarlamentar cu acte în regulă.

Becali intenţionează să meargă la Bruxelles şi a anunţat că va depune câte o cerere în fiecare zi până când instanţa îi va da voie să plece la Parlamentul European.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, pe 18 iunie, definitiv, că Gigi Becali nu poate părăsi Bucureştiul şi judeţul Ilfov, admiţând recursul procurorilor împotriva deciziei instanţei inferioare, prin care patronului stelist i se înlocuise interdicţia de a pleca din Capitală cu cea de a părăsi ţara. Judecătorii au respins şi recursul făcut de Gigi Becali, care a cerut să poată pleca din ţară, având în vedere că este europarlamentar.

Anterior, Judecătoria Sectorului 1 a decis, pe 9 iunie, să respingă cererea lui Gigi Becali de ridicare a interdicţiei de a părăsi România, modificând, în schimb, controlul judiciar aplicat patronului stelist, în sensul că acesta putea să meargă prin ţară.