MENIU

Judecătoarea care a decis arestarea lui Becali a fost ameninţată cu moartea

Foto: wordpress.com

Judecătoarea Nicoleta Cristuş, care a decis arestarea lui Gigi Becali, a fost ameninţată cu moartea printr-un e-mail trimis, vineri, pe adresa Judecătoriei Sectorului 1. Magistratul a făcut cerere să i se ofere protecţie.

"Vagaboantei ăleia de judecătoare care a acţionat la comandă politică ca să-l aresteze pe Becali, să ştie că o s-o găsesc şi va regreta amarnic toată viaţa ei hotărârea luată! Eu nu uit şi nu iert! Te voi găsi, să fii sigură de asta! Problema nu e dacă, ci când!", se arată în mail-ul de ameninţare pe care l-a primit magistratul de la un anume Gheorghe Vasile, rămas încă neidentificat.

De asemenea, Asociaţia Adevăr şi Dreptate susţine că a înaintat, în numele Coaliţiei împotriva Statului Totalitar, o sesizare la CSM împotriva magistratului Nicoleta Cristuş, preşedintele Judecătoriei Sectorului 1, care a decis arestarea lui Gigi Becali.

ONG-ul o acuză pe Nicoleta Cristuş de abateri disciplinare.

Gigi Becali va rămâne în arest, a decis, luni, Tribunalul Bucureşti, care a hotărât să respingă toate recursurile făcute de inculpaţi în dosarul sechestrării a trei persoane care i-au furat maşina finanţatorului Stelei.