MENIU

Judecaţi pentru pedofilie, pentru că şi-au fotografiat fetiţele făcând baie

Foto: AP

Un cuplu de americani a fost adus în faţa justiţiei, pentru că şi-a fotografiat copiii când erau la baie.

Anthony şi Lisa Demaree au dus la developat fotografiile lor din vacanţă la un supermarket Wall-Mart, din Peoria, Arizona, scrie Le Figaro. Din cele 144 de fotografii, opt le înfăţişau pe cele trei fetiţe ale cuplului de 18 luni, 4 şi 5 ani, în cadă sau învelite pe jumătate în prosoape. 

La vederea fotografiilor, angajaţii magazinului s-au hotărât să alerteze poliţia, considerându-i pe cei doi părinţi pedofili. Şi ofiţerul care s-a ocupat de anchetă a considerat clişeele obcene şi a demarat cercetarea pentru pornografie şi exploatare sexuală.

Judecătorul care a instrumentat cazul a retras timp de o lună copiii din familie, fără drept de vizită, iar cuplul a fost pus pe o listă de pedofili. 

Lisa, de profesie învăţătoare, nu a avut dreptul timp de un an să exerseze, iar fetiţa cea mai mare a rămas cu grave sechele psihice.

Chiar dacă cei doi au fost disculpaţi, le-a rămas de plătit onorariul avocaţilor, de 75.000 de dolari. La rândul lor, au dat poliţia în judecată pentru defăimare şi supermarketul pentru că le ascunde clienţilor faptul că sunt supravegheaţi.

 

Mai multe articole despre:
pedofilie exploatare sexuală