MENIU

Jucătorii Unirii, luaţi prin surprindere de plecarea lui Petrescu

Jucătorii Unirii au primit un cadou neplăcut de Crăciun
Jucătorii Unirii, surprinşi neplăcut de plecarea lui Dan Petrescu

Aflaţi în vacanţă cu ocazia Sărbătorilor, jucătorii Unirii Urziceni nu ştiau nimic despre plecarea antrenorului Dan Petrescu de la echipă.

Atacantul Marius Bilaşco era convins că Dan Petrescu va rămâne alături de Unirea până la finalul sezonului şi vestea privind plecarea acestuia i s-a părut incredibilă. \"Nu ştiu dacă este adevărat. Ultima oară am vorbit cu Dan Petrescu pe 22 decembrie, când am intrat în vacanţă. Eram convins că va rămâne, dar nu pot să cred că şi-a reziliat contractul. Aştept să vorbesc cu conducerea. Din câte ştim noi, nu au existat tensiuni cu patronul, relaţia noastră cu patronul a fost foarte OK\", a declarat Bilaşco, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

Mijlocaşul Iulian Apostol crede că Dan Petrescu a ales să rupă contractul cu campioana României pentru că a avut o altă ofertă pe care a considerat-o o provocare.  \"Sunt surprins, ultima oară când am vorbit cu dânsul, a rămas să ne întâlnim pe 11 ianuarie, la reunire. Nu ştiu motivele pentru care şi-a reziliat contractul, cred că a avut o ofertă din altă parte şi că pleacă în străinătate. Dacă nu are alte motive, e posibil să aibă un proiect, pentru că din câte îl cunosc nu pleacă decât dacă are un proiect pe termen mai lung şi care să fie o nouă provocare\", a comentat Apostol.

Internaţionalul român de la Unirea Urziceni spune că indiferent dacă următorul antrenor al Unirii va fi Răzvan Lucescu sau un alt tehnician, el şi coechipierii săi trebuie să continue să aibă rezultate: \"Important este ca Unirea să aibă rezultate indiferent cine va veni antrenor. Pe noi asta ne obligă, acum trebuie să demonstrăm că putem să obţinem rezultate şi fără Dan Petrescu. Pentru noi e regretabilă plecarea lui, pentru că am obţinut împreună atâtea rezultate\".

Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Unirea Urziceni după ce s-a certat cu patronul Dumitru Bucşaru, care nu i-a putut promite că va menţine lotul actual. Favorit pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu la Unirea este selecţionerul Răzvan Lucescu, dar FRF nu este dispusă să rezilieze contractul cu acesta, care este valabil încă doi ani.