MENIU

Jucătorii naţionalei Germaniei, cu vestă anti-glonţ la Mondialul din 2010

Foto: http://www.football-wallpapers.com

Jucătorii echipei naţionale a Germaniei ar putea părăsi cantonamentul din Africa de Sud doar echipaţi cu veste antiglonţ şi însoţiţi de gărzi de corp înarmate, care să le asigure securitatea în permanenţă, informează presa germană.

"Posibilitatea ca jucătorii să plece când vor din hotel trebuie redusă la minim. Din contră, trebuie aplicate măsuri de siguranţă complete, cu veste antiglonţ şi gărzi de corp înarmate", a declarat directorul unei firme de securitate (BaySecur), ce ar putea asigura paza echipei naţionale în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud.

Federaţia Germană de Fotbal a contactat mai multe firme de securitate, pentru a încheia un contract în vederea Campionatului Mondial, iar cei de la BaySecur sunt printre favoriţi.

În mod normal, federaţia germană are la dispoziţie 8 consultanţi pe probleme de securitate, doar pentru echipa naţională, dar în acest caz oficialii nemţi consideră că internaţonalii trebuie păziţi mult mai bine în ţara care are cel mai mare număr de asasinate pe cap de locuitor din întreaga lume.
Mai multe articole despre:
Germania naţionala CM 2010