MENIU

Jucătorii dinamovişti se tem să nu fie bătuţi de Ganea!

Foto: NewsIn

Noul manager sportiv al echipei Dinamo, Ionel Ganea, dă milităria jos din pod pentru a face ordine la echipă. Ganea are mână liberă de la şeful Borcea să taie în carne vie pentru a disciplina jucătorii şi le-a pregătit acestora un regulament de 30 de pagini care prevede amenzi de la 500 la 3000 de euro, informează Evz.ro. Mai mult jucătorii dinamovişti se tem să nu fie bătuţi de Ganea!

"Ne-a strâns pe toţi şi ne-a prezentat Regulamentul de Ordine Interioară. Are vreo 30 de pagini! A avut grijă să sublinieze că n-avem voie să dăm interviuri prin telefon. Amenda în acest caz este între 500 şi 3.000 de euro. Au fost prevăzute amenzi şi pentru cei care au contracte în dolari!”, a declarat un jucător de la Dinamo pentru EVZ.

Jucătorii nu au vrut să semneze regulametul deoarece nu sunt de acord cu multe din regulie stabilite de Ganea. Mai mult jucătorii dinamovişti se tem să nu fie bătuţi de oficialul dinamovist.

"Ganea i-a înjurat pe Pulhac şi pe Goian, apoi i-a băgat în şedinţă. E o chestiune de zile până când va bate pe cineva", a mai spus jucătorul dinamovist sub protecţia anonimatului.

Acuzat că vrea să instaureze regula "pumnului în gură" la Dinamo, Ionel Ganea se apără şi spune că este prieten cu jucătorii.

"Mă jur pe cei doi copii ai mei, să dea Dumnezeu să nu-i mai văd, dacă am înjurat eu vreun jucător la antrenamente! Pulhac e prietenul meu cel mai bun. Pe Goian îl chem acum, să vă spună el dacă l-am înjurat (n.r. - Ionel Ganea pune telefonul la ureche şi îl cheamă la ordine pe Goian). Izvoranu e un frustrat care nu s-a realizat până la 26 de ani nici ca om, nici ca fotbalist. N-are bani nici să treacă strada! Eu un complexat, un ratat", a  declarat Ganea pentru EVZ.

Mai multe articole despre:
Dinamo regulament Ionel Ganea jucători