MENIU

Juande Ramos: "Vom lupta până la ultima picătură de sânge pentru Liga Campionilor şi campionat"

Foto: www.dailymail.co.uk

Antrenorul lui Real Madrid, Juande Ramos, a declarat, joi, că echipa sa va avea două meciuri foarte dificile contra lui Atletico, în Primera Division, şi cu FC Liverpool, în Liga Campionilor, dar a precizat că, împreună cu jucătorii, va face tot posibilul să câştige ambele trofee.

"Întâlnirea de sâmbătă cu Atletico este foarte importantă pentru suporterii noştri. Ne aşteaptă un joc deosebit de greu pentru că adversarul nostru are unul dintre cele mai bune atacuri din lume. Forlan, Aguero sau Simao sunt fotbalişti de clasă. Acest aspect nu trebuie să ne surprindă, însă talentul este un lucru pe care nu îl poţi controla dinainte", a spus fostul antrenor al lui FC Sevilla şi Tottenham.

Ramos a vorbit şi despre returul cu FC Liverpool, din optimile Ligii Campionilor: "Partida de marţi va fi o adevărată finală pentru noi. Suntem obligaţi să mergem pe Anfield şi să câştigăm. Este foarte important ca jucătorii mei să rămână la fel de concentraţi pe întreaga durată a întâlnirii. Vom lupta până la ultima picătură de sânge pentru atât pentru Liga Campionilor, cât şi pentru campionat".

Real Madrid va primi sâmbătă vizita concitadinei Atletico, în derby-ul etapei a 26-a din Primera Division. Trei zile mai târziu, gruparea blanco va înfrunta în deplasare pe FC Liverpool, într-o partidă contând pentru manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În meciul tur, formaţia britanică a învins cu scorul de 1-0.

Altfel, campioana en-titre a Spaniei a bifat sâmbătă pe terenul lui Espanyol cel de-al 10 succes consecutiv în competiţia internă, în timp ce viitoarea sa adversară, Atletico Madrid, a învins, duminică, liderul din Primera Division, FC Barcelona, scor 4-3.