MENIU

Juan Carlos Toja: Vreau să joc la FC Liverpool!

Foto: NewsIn

Columbianului îi plac, din Liga I, Culio, Dubarbier şi N'Doye, iar antrenorii favoriţi, la nivel mondial, sunt Guardiola, Manuel Pellegrini şi Marcelo Bielsa. Într-un interviu din Adevărul el spune că şi-ar dori un transfer în Premier League.

Sub comanda lui Mihai Stoichiţă, columbianul Juan Carlos Toja a început să revină la forma pe care steliştii o aşteptau de la el, ba chiar în meciul de la Iaşi (1-0) se poate spune că a fost cel mai bun de pe teren.

Are 24 de ani şi speră ca Liga I să fie o trambulină pentru un campionat de top mondial, precum Premier League. Într-un interviu acordat cotidianului Adevărul, mijlocaşul sud-american a declarat că şi-ar dori să evolueze pentru FC Liverpool, iar întrebat despre antrenorul preferat a răspuns: "Îmi plac mult Pep Guardiola, de la Barcelona, şi Manuel Pellegrini, de la Real. De asemenea, Marcelo Bielsa, fostul selecţioner al Argentinei şi actualul antrenor al naţionalei din Chile".

Pe de altă parte, regretă despărţirea de Cristiano Bergodi, iar în ceea ce-i priveşte pe jucătorii săi preferaţi din Liga I, doi sunt de la CFR Cluj, Culio şi Dubarbier, şi unul de la Dinamo, Ousmane N'Doye.

Cel mai mult îi place să trăiască în oraşul natal, Bogota, şi să meargă în vacanţă la mare, la Santa Marta şi Cartagena, iar o zi obişnuită în Bucureşti o descrie astfel: "Mă trezesc şi merg la antrenament, după care fac recuperare la stadion. Apoi, mănânc de prânz şi îmi fac siesta, dacă am timp. Îmi place mult să stau acasă, să intru pe net, să văd un film. Mă mai joc şi pe Playstation, ies prin oraş cu prietenii sau merg la cinema".