MENIU

Josef Fritzl al Italiei: şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 25 de ani

Foto: ehow.com

Un tată din Torino a fost arestat pentru că şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 25 de ani şi şi-a incitat fiul, şi el arestat, să comită abuzuri similare asupra propriilor fete, a informat poliţia.

Fiica, în vârstă acum de 34 de ani, era violată de la vârsta de 9 ani de către tatăl ei, un vânzător ambulant în vârstă de 63 de ani, potrivit anchetatorilor, citaţi de La Repubblica. Tânăra, care nu putea ieşi din casă fără să fie însoţită de tatăl ei, era închisă într-o pivniţă, fără lumină, şi nu s-a mai dus la şcoală de la 13 ani, potrivit sursei.

În mintea tatălui incestuos, "o lege a familiei spune ca fiica cea mare îi este 'promisă' ", a spus procurorul Pietro Forno. Tatăl şi-a incitat fiul, în vârstă de 40 de ani, să facă la fel. ŞI el a fost arestat, fiind suspectat că şi-a violat şi maltratat cele patru fete (de 6,8, 12 şi 20 de ani) şi că le-a obligat să asiste la raporturile sale sexuale, potrivit sursei.

Ancheta a demarat în octombrie, când Laura (nume fictiv) a depus o plângere împotriva fratelui ei, acuzându-l că a sechestrat-o şi violat-o timp de două săptămâni, când s-a refugiat la el în urma unei dispute cu tatăl ei. La Repubblica face o legătură cu austriacul Josef Fritzl, condamnat la închisoare pe viaţă pentru că şi-a sechestrat şi violat fiica timp de 24 de ani.

Mai multe articole despre:
Italia viol sechestrare fiu fiică Fritzl