MENIU

Johannis: Antonescu vrea să mă propună premier, Geoană nu ştie ce vrea, iar Băsescu nu şi-a declarat poziţia

Foto: NewsIn

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat marţi seară, că nu este agent electoral al PNL, aşa cum speculează presa, după întâlnirea cu preşedintele liberal, Crin Antonescu.

"Nu am devenit agent electoral PNL, cum aţi ajuns la concluzia asta? A fost o întâlnire privată şi cred c-a fost în regulă", a a spus Johannis, la Ora de Foc.

Primarul Sibiului a declarat că nu va face campanie activă pentru Crin Antonescu, dar îşi permite să spună "anumite lucruri dacă sunt adevărate".

Întrebat dacă Mircea Geoană l-a contactat, Johannis a spus că nu a fost contactat de acesta în utlimele zile. Victor Ponta a intervenit în emisiune spunând că, joi, Mircea Geoană se va afla la Sibiu şi va avea o întrevedere cu Klaus Johannis.

Johannis a mai spus că Antonescu vrea să-l propună premier, Geoană nu ştie ce vrea, iar Băsescu nu şi-a declarat poziţia în ce-l priveşte.

Despre ultimul sondaj INSOMAR, primarul Sibiul a spus că procentele afişate reprezintă un foarte mare plus pentru Sibiu şi se bucură pentru rezultatul acestuia.

În ce priveşte depăşirea vârfului crizei, Johannis a spus că nu are niciun fel de semnal că aceasta s-ar termina în 2010.

Crin Antonescu a avut marţi o întâlnire privată cu primarul oraşului Sibiu, Klaus Johannis.