MENIU

Jazz And More Festival, între 16-18 octombrie, la Sibiu

Foto: www.allyourjazz.com

Jazz And More Festival, considerat de organizatori festivalul celor mai reprezentative curente muzicale contemporane, va începe pe 16 octombrie. la Sibiu. Vor fi prezenţi artişti mai puţin convenţionali, care preferă arta vie în locul producţiilor muzicale de serie.

Jazz and More debutează, pe data de 16, cu un Masterclass pe tema improvizaţiei libere prezentat de The Fonda/Stevens Group, urmând concerte de la ora 18.00 până la 23.00 şi un afterparty în Atrium Cafe. Pe 17-18 concertele încep la orele 17.00.

Ideea festivalului – susţin organizatorii – a venit de la necesitatea suplinirii lipsei de informare a publicului din această nişă muzicală, de elucidare a confuziilor, de ieşire din izolare şi de conectare la prezent, la contemporaneitate.

La Festivalul Jazz and More vor fi concerte, recitaluri de club, jam-session-uri, prezentări multimedia, colocvii, work-shop-uri de tehnică a improvizaţiei, iar ulterior vor fi editate CD-uri şi materiale video cu artiştii participanţi, potrivit musicpromoter.ro.
Mai multe articole despre:
concert jazz club improvizaţie