MENIU

Jaf la Arad: Doi bărbaţi au furat aproape un kilogram de bijuterii după ce au bătut-o şi legat-o pe vânzătoare

Foto: RTV

Vânzătoarea unui magazin de bijuterii din oraşul arădean Sebiş a fost bătută de două persoane care purtau cagule şi care au furat din incinta unităţii aproape un kilogram de bijuterii.

Vânzătoarea magazinului, Maria Lupşa, a declarat poliţiştilor că două persoane au intrat în magazin, au bătut-o şi legat-o, după care au furat întreaga cantitate de bijuterii aflată la vânzare. Femeia a mai spus că a fost lovită de doi bărbaţi, unul mai înalt şi altul mai scund, care aveau cagule pe cap.

"Unul dintre agresori purta cagulă neagră, iar celălalt, cagulă de culoare albă", a menţionat vânzătoarea. Angajata magazinului de bijuterii mai spune că a fost lovită cu brutalitate şi că ar fi putut fi chiar omorâtă în bătaie dacă unul dintre agresori nu îl tempera, la un moment dat, pe cel care o lovea. Din magazin au fost furate aproximativ 800 de grame de bijuterii.

În acest caz a fost sesizată Poliţia, care a demarat o anchetă. Din primele cercetări rezultă că făptaşii ar fi fugit cu o maşină parcată în centrul oraşului, în Piaţa Tineretului, situată între Primăria Sebiş şi Spitalul Orăşenesc. De asemenea, anchetatorii au mai stabilit că o a treia era în afara magazinului, unde îi aştepta ce cei care au agresat-o pe vânzătoare şi care au furat bijuteriile.

Anchetatorii au spus că incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi amplasate în Piaţa Tineretului, unde se află magazinul de bijuterii. Vânzătoarea Maria Lupşa a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incidentului, primind ajutor de la medicii de la Spitalul orăşenesc Sebiş.