MENIU

Iustin Covei, fiul magistratului craiovean, rămâne în arest

Foto: NewsIn

Iustin Covei, fiul magistratului craiovean, rămâne în arest, după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins recursul acestuia împotriva hotărârii Tribunalului de a da mandat pe numele lui şi ale altor 13 persoane, pentru clonare de carduri. Decizia de vineri este definitivă.

Iustin Covei este fiul lui Marin Covei, judecător la Curtea de Apel Craiova, şi nepotul lui Gheorghe Covei, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova. În ultimii ani, Iustin Covei şi-a căpătat renumele de "copil problemă" al Craiovei.

Iustin Covei a declarat joi, în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti, că trăieşte din banii daţi de părinţi şi din sumele obţinute din vânzarea de maşini şi piese auto.

Tribunalul Bucureşti a decis vineri, 18 septembrie, să-i aresteze preventiv pentru 29 de zile pe Ionel Călin, Jean Mihăilă, Francisc Dancă, Dan Mihail Bârcă, Birivan Nicolae, Petrel Hălănei, Sorin Buruiană, Sergiu Dumitriu, Andrei Sandu, Alin Şoşa, Ionel Trîncă, Tudor Rada, Eman Vătămăniţă şi Iustin Covei, fiul unui judecător de la Curtea de Apel Craiova. Cei 14 sunt acuzaţi de infracţiuni de clonare a cardurilor bancare.