MENIU

Iuliu Mureşan: \"În retur vom fi o candidată serioasă la titlu\"

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului

Preşedintele CFR-ului a declarat că şi-ar fi dorit ca CFR-ul să fi câştigat la un scor mai clar cu Ceahlăul, pentru golaveraj, dar este mulţumit de evoluţia echipei. Gruparea din Guia e pe primul loc la finalul turului, iar Iuliu Mureşan vrea ca CFR-ul să fie lider şi la încheierea campionatului.

\"Meciul a fost conform locurilor din clasament. Scorul putea fi mai mare, ne mai îndreptam golaverajul...Dar contează că echipa a câştigat, a avut atitudine şi ne dă încredere că, după o pregătire fizică bună în perioada de iarnă şi după concretizarea intenţiilor pe care le avem pentru această perioadă, eu zic că în retur vom fi candidaţi serioşi la titlu. Acest titlul onorific de campioană de toamnă nu contează, contează că suntem pe primul loc acum şi am evoluat bine. Dar aş vrea să rămânem primii şi după meciurile de duminică şi luni. Se vede tot mai mult rolul lui Mandorlini la echipă, ne-am schimbat stilul şi atitudinea faţă de joc\", a declarat Iuliu Mureşan, la finalul partidei cu Ceahlăul, la GSPTV.

CFR Cluj s-a impus cu în faţa Ceahlăului, 2-0, cu dubla lui Y. Kone, şi incheie turul pe prima poziţie a clasamentului. Campioana de toamnă ar putea fi însă egalată la puncte, 34, de Steaua, Timişoara şi Urziceni, în cazul în care aceste echipe îşi vor câştiga meciurile din ultima etapă a turului.