MENIU

Iuliu Mureşan: Avem în vizor mai mulţi jucători pentru curăţenia de iarnă!

Foto: NewsIn

Preşedintele lui CFR Cluj consideră că echipa sa trebuia să fie de mult pe primul loc al Ligii I, la mare distanţă de urmăritoare, şi consideră că dacă echipa sa nu o va învinge joi, pe Sparta Praga, va avea şanse minime să treacă în primăvara europeană.

În urmă cu două săptămâni, înainte de meciul de Europa League de la Praga, Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, spunea că ar prefera ca echipa să piardă cu Sparta, dar să câştige în campionat cu FC Timişoara. Ardelenii au fost înfrânţi, dar n-au făcut apoi decât egal cu bănăţenii, dar probabil nici Mureşan nu credea cu adevărat că legiunea portugheză va avea de suferit în Cehia, altfel n-ar fi acum atât de riguros cu pregătirea returului.

Miercuri dimineaţă a supravegheat personal antrenamentul trupei lui Conceicao, după care a declarat: "Dacă nu vom câştiga mâine, şansele noastre de a ne califica în primăvara europeană  vor scădea considerabil. Am discutat cu domnul Paszkany şi avem în vizor mai mulţi jucători pentru curăţenia de iarnă. Nu vreau să dau nume pentru a nu strica atmosfera, dar ei mai au o şansă să rămână la echipă dacă vor demonstra până la finalul turului că merită să joace la CFR Cluj".

Altfel, oficialul ardelenilor s-a referit şi la parcursul din campionat al echipei sale: "Până acum trebuia să fim de mult pe locul I, la o distanţă mare de locul al II-lea".

Meciul CFR Cluj-Sparta Praga, din cadrul Grupei K a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22:05.

Clasamentul Grupei K: 1. PSV Eindhoven 7p, 2. Sparta Praga 4p, 3. CFR Cluj 3p (2-2), 4. FC Copenhaga 3p (2-1).