MENIU

Iuliu Mureşan: Am avut doi jucători în minus la Alba Iulia

Foto: NewsIn

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, era supărat după remiza din meciul cu Unirea Alba Iulia, înregistrată duminică, în etapa a 12-a a Ligii I. Fără să facă nominalizări, şeful ardelenilor a acuzat doi jucători că nu şi-au dat suficient interesul în partida de la Alba Iulia şi că vor fi penalizaţi.

"Am dominat, am avut şi un 11 metri care nu ne-a fost acordat şi am avut doi jucători în minus şi vom lua măsuri pentru atitudinea lor. Cei de la Alba Iulia nu au contat în joc. Au dat un gol cu un şut pe care îl prinzi o dată la 10 ani. Nu e vina lui Conceicao, e lipsă de profesionalism la doi dintre jucători, nu pot să spun care", a declarat Iuliu Mureşan, la sport.ro.

Antrenorul secund al clujenilor, Alin Minteuan, a venit la conferinţa de presă în locul principalului Antonio Conceicao, motivând acest lucru prin lipsa unui translator.

"Soarta lui Toni Conceicao nu a depins de meciul acesta, sunt simple speculaţii. Meciul a fost dificil, noi l-am controlat în totalitate, dar nu am fost concentraţi sută la sută. Nu am venit să facem spectacol, voiam să câştigam şi cu 1-0", a spus Minteuan, care consideră că arbitrul Cristian Balaj a procedat corect când a validat golul echipei sale, dar şi atunci când a lăsat jocul să continue la un duel între Tony şi Vitinha petrecut în careul Unirii.

CFR Cluj a remizat, duminică, în deplasare, cu Unirea Alba Iulia, scor 1-1, într-un meci din etapa a 12-a a Ligii I, fiind egalată în penultimul minut de joc.