MENIU

Iuliu Mureşan: "Acuzaţiile sunt interesate, nu e corect să ataci după trei rezultate bune"

Foto: NewsIn

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat pentru REALITATEA.NET că atacurile împotriva selecţionerului sunt nefondate şi interesate, din cauză că Răzvan a făcut o schimbare care-i deranjează pe unii preşedinţi de cluburi.

CFR Cluj a avut un singur fotbalist selecţionat pentru dubla cu Franţa şi Austria, Bogdan Mara, care a fost şi el o ţintă criticilor, atât pentru Gigi Becali, cât şi pentru Marian Iancu. "

"Se ştie că acum nu mai e ca înainte şi pe unii îi deranjează", ne-a declarat preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan. "Nu e corect să ataci după trei partide cu rezultate bune, cu jucători mult sub nivelul Franţei. Trebuie să-i dăm timp să-şi pună proiectul în practică, a început bine", i-a mai luat acesta apărarea lui Răzvan Lucescu, cu care ar mai avea răbdare cel puţin doi ani de acum înainte: "O analiză s-ar putea face abia mai târziu, la finalul campaniei următoare de calificare la europene".

În plus, Iuliu Mureşan susţine că nu şi-ar schimba părerea despre Lucescu chiar dacă s-ar întâmpla să nu mai selecţioneze niciun jucător de la CFR Cluj.

Hai România! Hai Răzvan!