MENIU

Iubita lui Mel Gibson este împinsă să facă avort

Foto: livenews.com.au

Mama noii iubite a lui Mel Gibson a declarat că fiica ei este împinsă să facă avort, de către nişte femei care o urmăresc şi o hărţuiesc tot timpul.

Oksana Grigorieva trebuie să nască primul copil cu starul din Armă Mortală chiar de Anul Nou.

Mama ei,  Lyudmila, a afirmat că două femei care îi urmăresc şi hărţuiesc fiica vor să o determine să facă întrerupere de sarcină. "Bebeluşul trebuie să se nască în jurul Anului Nou, iar eu sper să fie fetiţă," a declarat ea în presa rusă.
"Dar sunt tristă pentru că sarcina ei este ameninţată tot timpul. Sunt două femei care o terorizează. Tot timpul îşi schimbă numele şi spun minciuni despre ea. Una dintre ele vrea ca Oksana să facă avort," a spus ea.

"Fiica mea le cunoaşte, dar nu vrea să spună mai multe, iar eu nu le voi da publicităţii numele," a adăugat mama iubitei lui Mel Gibson, născută în Rusia.

Mama Oksanei a negat zvonurile potrivit cărora fiica ei primeşte bani pentru a-i aduce pe lume un copil actorului de la Hollywood. "Sunt numai minciuni. La fel ca atunci când s-a spus că Mel a cerut să se facă testele ADN pentru a vedea dacă este într-adevăr copilul lui. Copilul este fructul dragostei lor," a insistat Lyudmila.

Mel Gibson nu a cunoscut-o încă pe mama Oksanei, dar femeia a spus că a refuzat o invitaţie de a se muta la Hollywood. "Vreau să trăiesc în Rusia împreună cu soţul meu”, a spus ea.

Mai multe articole despre:
avort Mel Gibson Oksana Grigorieva