MENIU

Ionuţ Badea: Victoria cu Rapid este mult mai importantă din punct de vedere emoţional

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, marţi, că succesul cu Rapid este foarte important pentru elevii săi "mai mult din punct de vedere emoţional", deoarece le va ridica moralul după problemele din ultima perioadă.

"Am făcut o partitură tactică foarte bine pusă la punct. Victoria cu Rapid este mult mai importantă din punct de vedere emoţional", a spus Badea.

Tehnicianul a afirmat că s-a temut ca arbitrul Cristian Balaj va dezavantaja Argeşul în acest joc, după scandalul de corupţie în care sunt implicaţi patronul Cornel Penescu şi mai mulţi arbitri: "În ceea ce priveşte arbitrajul, există acel sentiment de discriminare, m-am temut că Balaj îşi va ajuta colegii de breaslă, dar nu pot spune că am observat ceva în neregulă în prestaţia sa".

Badea a anunţat că succesul cu Rapid le va debloca jucătorilor salariile, însă momentan nu s-a discutat nimic despre primele de joc.

FC Argeş a câştigat, marţi, scor 1-0, partida cu Rapid Bucureşti din etapa a 26-a a Ligii I, graţie reuşitei lui Adrian Iordache din prima repriză. În urma acestui rezultat, FC Argeş a acumulat 37 de puncte şi se află pe locul 10 în clasament, în timp ce formaţia giuleşteană este pe 6, cu 42 de puncte.

Mai multe articole despre:
Liga I FC Argeş Etapa a 26-a ionuţ badea