MENIU

Ionică Serea a fost exclus din arbitraj!

Foto: NewsIn

Centralul Ionică Serea a fost exclus din arbitraj ca urmare a prestaţiei avute la meciul CFR-FC Vaslui, din Cupa României, când a primit nota 5 din partea observatorului Dan Petrescu, a declarat joi, pentru NewsIn, Ioan Igna, unul dintre membrii CCA.

"Ionică Serea a primit din partea observatorului de la jocul CFR Cluj-FC Vaslui nota 5 şi asta înseamna că trebuie retrogradat în lotul B. În acest caz el ar fi putut să conducă maxim jocuri din Liga a II-a. Vârsta minimă pentru a face parte din acest lot este de 39 de ani, iar Serea va împlini în toamnă 40, deci nu se încadrează. Ar fi putut reveni în lotul A doar dacă mai conducea alte partide, dar aşa nu se mai poate. Deci, putem spune că meciul de ieri din cupă a fost ultimul pentru el", a explicat Ioan Igna, cel care se ocupă de delegări în cadrul CCA.

Centralul Ionică Serea a spus, pentru NewsIn, că nu îl interesează prea mult decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor de a-l exclude din arbitraj. "Care-i problema dacă m-au exclus? Nu sunt nici primul nici ultimul arbitru care este dat afară. Eu nu îmi reproşez nimic din tot ce am făcut în viaţă. Să fie sănătoşi", a afirmat arbitrul.

Ionică Serea, în vârstă de 39 de ani, are la activ 107 meciuri în Liga I, pe care le-a condus între anii 2001 şi 2009. Serea a debutat în prima ligă la data de 14 octombrie 2001, la un meci între Steaua şi Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-0.
Mai multe articole despre:
arbitraj excludere CCA arbitri Ionică Serea Ioan Igna