MENIU

Ionel Manţog fuge de plasa cu bani rătăcită la o terasă din Târgu Jiu

Foto: Realitatea TV

O plasă cu bani a devenit mărul discordiei la Târgu Jiu. Protagonişti: PD-L-istul Ionel Manţog şi Poliţia comunitară din oraş. Unul dintre poliţişti spune că Manţog a uitat plasa cu bani la o terasă, iar el i-a returnat-o. Mai mult, Manţog i-a spus şi că-l va cinsti pentru gestul lui. Acum însă democrat-liberalul neagă orice legătură cu acest incident şi susţine că sunt simple invenţii ale presei.

Poliţistul Petrişor Gănănău a explicat cum stă treaba cu banii returnaţi: "Era un ziar şi în ziarul respectiv erau vreo două teancuri de bani. Am luat plăsuţa, am alergat repede după ei, pe domnul Manţog nu l-am mai prins, dar unul dintre domni, în prezenţa mea, l-a sunat pe domnul Manţog să-i dea plăsuţa aceea".

Ionel Manţog susţine că tot ceea ce povestesc poliţiştii comunitari despre o plasă cu bani găsită la o terasă din centrul Târgu-Jiului este o pură invenţie. Mai mult, Manţog susţine că va cere Poliţiei Comunitare un raport despre acea zi şi în cazul în care Poliţia nu are un asemenea raport, intenţionează să o dea în judecată.

Ionel Manţog este director economic la Complexul Energetic Turceni şi a fost secretar de stat în Ministerul Economiei şi Comerţului în 2006 doar pentru un an, fiind apoi forţat să-şi dea demisia ca urmare a dosarul penal de corupţie instrumentat de DNA.

Mai multe articole despre:
scandal poliţie Manţog bani Târgu Jiu plasă