MENIU

Ion Toma (PSD) susţine că-şi dă demisia dacă se dovedeşte că ar fi implicat în scandalul din Caracal

Foto: www.ziaruldeolt.ro

Liderul senatorilor PSD, Ion Toma, a declarat luni că îşi va da demisia dacă se produce vreo dovadă în legătură cu implicarea sa în scandalulul de la Caracal, aşa cum afirmă colegul său de partid, primarul de Caracal, Gheorghe Anghel.

"Acuzele pot să vină din partea oricui şi mai ales pot să vină şi din partea unui coleg de partid. Am spus-o şi aseară, spun şi acum: nu am nimic comun cu ceea ce se întâmplă la Caracal, cu ceea ce se întâmplă cu scandalul din Caracal, nu cunosc pe absolut nimeni şi am făcut şi o promisiune că atâta timp cât se va produce o dovadă vis-a-vis de ceea ce afirmă, sigur că îmi dau demisia, eu, Toma", a susţinut senatorul PSD.

De asemenea, Toma a precizat că "este regretabil că primarul de acolo vine cu o componentă politică când nu-şi avea rostul, care n-are nimic cu ceea se întâmplă de şapte ani de zile în Caracal, nişte scandaluri negestionate şi care acuma ies mai repede la suprafaţă decât altădată". 

Duminică, primarul municipiului Caracal, Gheorghe Anghel (PSD), a afirmat că scandalurile din ultimele zile dintre romi şi omul de afaceri Remus Rădoi ar fi puse la cale de către unii politicieni, colegi de-ai săi de partid, şi ar fi determinate de interese politice şi economice.

Mai multe articole despre:
scandal PSD primar partid senator Caracal Ion Toma