MENIU

Ion Ţiriac şi Dinu Patriciu, la "Zece pentru România"

Foto: Realitatea Tv
Ion Ţiriac şi Dinu Patriciu sunt invitaţii acestei săptămâni la "Zece pentru România"

Ion Ţiriac şi Dinu Patriciu au fost invitaţii săptămânii la "Zece pentru România", în dezbaterea categoriei Oameni de afaceri. Cei doi au stat de vorbă cu Mihai Tatulici despre afacerea România - în stare de faliment într-o ediţie "Zece pentru România" difuzată duminică, 1 noiembrie, de la ora 16:15, la Realitatea TV.

"Zece pentru România" este cel mai amplu proiect de identificare şi de recunoaştere publică a elitelor şi a fost iniţiat de Realitatea TV în 2005.

În fiecare an sunt premiaţi cei mai buni sportivi, actori şi interpreţi vocali, oameni de afaceri, politicieni sau jurnalişti, iar din 2009, în premieră, sunt decernate trofee pentru oraşe, licee şi branduri româneşti.

Personalităţi marcante din afara categoriilor distincte primesc trofee de excelenţă. Reprezentativitatea personalităţilor care contribuie la modernizarea României şi a valorilor reale ale poporului român este garantată de realizarea celei mai ample cercetari sociologice în comun de patru institute de sondare a opiniei publice.

"Zece pentru România" aduce personalităţile cu notorietate consolidată din  fiecare categorie faţă în faţă cu publicul în fiecare duminică, de la 16:15, la Realitatea TV, într-o dezbatere despre elite şi valori realizată de Mihai Tatulici.