MENIU

Ion Iliescu: Băsescu scade în sondaje pentru că toţi aceşti ani au fost ani de conflicte create, gândite şi întreţinute de către Traian Băsescu

Foto: romanialibera.ro

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, l-a acuzat, miercuri, pe actualul preşedinte că este un \"lider conflictual\" şi a explicat declinul lui Traian Băsescu în sodaje, în cadrul unei emisiuni televizate.

"Băsescu se află pe un trend descendent pentru că el a fost un om al conflictelor pe care şi le-a creat el însuşi, iar cel mai mare duşman al preşedintelui este chiar el însuşi", a declarat Ion Iliescu.

Liderul PSD s-a arătat contrariat de actualele măsuri ale guvernului Boc.

"Nu e normal acest principiu al tabula rasa în institutiile deconcentrate, iar cei care vin la putere să schimbe tot de la rădăcină, pentru că asta creează haos într-un sistem democratic", a mai spus Iliescu.

Ion Iliescu: Noul Cod Penal a fost aprobat din 2005

Ion Iliescu a afirmat că a trimis o scrisoare deschisă lui Traian Băsescu cu noul  Cod Penal încă din 2005.

"I-am trimis, în 2005, o scrisoare deschisă lui Traian Băsescu, în care îi arătam că aveam Codul Penal aprobat şi adoptat de către Parlament. Şi azi îşi permite să ceară anularea acelui Cod Penal, acest lucru fiind un exemplu clar de discontinuitate democratică", a explicat Iliescu.
Mai multe articole despre:
PSD Traian Băsescu Ion Iliescu