MENIU

Ion Iliescu: Adrian Năstase rămâne cel mai puternic adversar al lui Traian Băsescu

Ion Iliescu: Adrian Năstase rămâne cel mai puternic adversar al lui Traian Băsescu
Foto: NewsIn
Adrian Năstase: Alianţa este controlată de Traian Băsescu

Ion Iliescu şi Adrian Năstase au reacţionat luni faţă de informaţiile apărute în presa germană. Astfel, Adrian Năstase crede că informaţiile speculate în Frankfurter Allgemeine Zeitung au în spate "interese care vor să transforme CE într-o sperietoare, pentru a justifica acţiunile unora". Iliescu vede tot ce s-a scris în presa germană ca "o chestiune fără substanţă" şi îl priveşte pe Adrian Năstase ca cel mai puternic adversar al lui Băsescu.

"Nu credeam că sunt atât de important pentru Comisia Europeană şi că eu sunt soluţia rezolvării tuturor problemelor din justiţie. Cred că sunt doar speculaţii ce au la mijloc interesele unora de a trasforma CE în post de sperietoare pentru a se justifica presiunile politice interne", a afirmat Năstase ca reacţie la informaţiile apărute în presa germană.

Liderul PSD este sigur că în acest scandal nu sunt implicaţi colegi din propriul său partid.

"Eu nu cred că e vorba de colegi din cadrul PSD în acest scandal. Cât despre posibila mea candidatură la alegerile prezidenţiale, eu am fost foarte clar într-un interviu şi am foarte mari rezerve în a candida, pentru că îmi este limpede că PSD este partidul aflat într-o poziţie secundară la guvernare, iar alianţa este controlată de catre Traian Băsescu", a încheiat Năstase.

Şi Ion lliescu este de acord cu opiniile lui Năstase.

"S-a văzut că nu există substanţă în afirmaţiile din presa germană, şi acest lucru se datorează faptului că Adrian Năstase este cel mai puternic adversar al lui Traian Băsescu", a spus Iliescu.

Citeşte aici articolul apărut în presa germană

Mai multe articole despre:
PSD Traian Băsescu Adrian Năstase Ion Iliescu PD-L