MENIU

Ion Dolănescu va fi depus astăzi la Ateneul Român

Foto: NewsIn

Cântăreţul de muzică populară Ion Dolănescu a murit joi după-amiază, la vârsta de 65 de ani. Artistul va fi depus astăzi la Ateneul Român, pentru cei care vor să îi aducă un ultim omagiu.

Sute de oameni au venit vineri dimineaţă să îşi ia adio de la Ion Dolănescu, artistul a cărui inimă a încetat, joi, să mai bată. Cei care l-au admirat pentru talentul şi modestia sa au venit să depună o floare şi să aprindă o lumânare la casa din Bucureşti a lui Ion Dolănescu.

Artistul a încetat din viaţă, în locuinţa sa din Bucureşti, joi după-amiază. Potrivit reprezentanţilor Smurd Bucureşti, medicii sosiţi la domiciliul artistului au încercat să-l salveze, însă eforturile de resuscitare au fost zadarnice. Surse din anturajul artistului au declarat că acesta suferea de afecţiuni cardiace. 

Primarul comunei Perşinari, localitatea natală a artistului, va propune Consiliului Local declararea lui Ion Dolănescu Cetăţean de onoare al localităţii. De asemenea, căminul cultural din Perşinari va purta numele îndrăgitului rapsod.

Prietenii, colegii de breaslă şi, nu în ultimul rând, cei care i-au îndrăgit muzica îi pot aduce un ultim omagiu la Ateneul Român, unde artistul va fi depus astăzi.

Mai multe articole despre:
deces Ateneul Român Ion Dolănescu