MENIU

Ioan Gyuri Pascu face "One man show" pe 15 iunie

Foto: www.ziaruldeiasi.ro

"One man show", un spectacol inedit marca Ioan Gyuri Pascu, cu întâmplări din viaţa artistului comentate în registru comic, alternate cu piese muzicale inedite, va avea loc pe scena cinematografului Patria din Capitală, pe 15 iunie.

Proiectul acestui spectacol s-a născut din ideea unui show-experiment, pe care un prieten de-al lui Gyuri Pascu, proprietar al unui club, i l-a comandat acestuia, recent.

În cele două ore programate pentru spectacol, Pascu a declarat că intenţionează să înceapă cu "amintirile din maternitate", relatate de părinţi şi apropiaţi, şi să ajungă la întâmplările recente din viaţa sa. Spectacolul va conţine melodii inedite, compuse în liceu, cântece de pe albumele cunoscute, dar şi piese nedifuzate de radiouri şi pe care publicul le va auzi în primă audiţie. Va fi ca un spectacol de club mărit la 1.000 de locuri", spune artistul.

Biletele la "One man show" costă între 40 şi 60 de lei. Spectacolul ar putea fi reluat, cel mai devreme, în toamnă, potrivit organizatorilor.

În vârstă de 47 de ani, Ioan Gyuri Pascu a devenit cunoscut publicului ca membru al grupului umoristic Divertis. Din postura de compozitor şi interpret, a lansat numeroase albume cu piese pe cât de originale, pe atât de variate ca stil, cu influenţe din jazz, reggae şi rock. Printre cele mai cunoscute hit-uri ale lui Gyuri Pascu se numără "Ţara arde", "Gizzi" şi "Mi-am luat colac". Artistul s-a remarcat şi ca actor, cu roluri importante în filme precum "O vară de neuitat" (regia Lucian Pintilie) şi "Occident" (Cristian Mungiu).

Mai multe articole despre:
Ioan Gyuri Pascu Cinema Patria