MENIU

Ioan Becali: "Voi negocia ca un om modest cu Abramovic! Îi voi cere să nu declanşeze furtuna!"

Foto: NewsIn

Revenit la relaţii bune faţă de Mutu, după ce "Briliantul" a semnat din nou cu firma sa de impresariat, Ioan Becali declară că va face tot posibilul pentru a-l ajuta pe internaţionalul român să-şi rezolve problemele cu Chelsea. Impresarul e gata să vorbească cu Abramovic, patronul grupării engleze, pentru a se ajunge la o înţelegere amiabilă între cele două părţi.

"M-am împăcat cu Mutu pentru că nu aveam cum să nu o fac. Când l-am văzut cât de singur este, doar cu familia şi fără nimeni care să-l ajute, am decis să fac acest pas. Noi nu ne-am urât, ne-am respectat tot timpul, doar că am întrerupt relaţiile contractuale. Acum, voi merge să discut cu oficialii lui Chelsea, cu Roman Abramovic, pentru că decizia a fost luată de TAS, iar singura scăpare este la ei. Voi negocia ca un om modest cu ei şi le voi cere să nu declanşeze furtuna ca să nu cadă zăpadă pe mine şi să nu mai exist", a declarat Ioan Becali la GSPTV.

Adrian Mutu a fost sub contract cu firma condusă de fraţii Victor şi Ioan Becali, dar a rupt înţelegerea în urma scandalului de dopaj în care a fost implicat pe când era la clubul Chelsea Londra, în 2004, şi din cauza căruia este acum obligat să plătească englezilor peste 17 milioane de euro. În acea perioadă, Mutu a semnat cu firma condusă de Alessandro Moggi, GEA World, care l-a dus la Juventus şi la Fiorentina.

 

Mai multe articole despre:
Chelsea Adrian Mutu Ioan Becali TAS Roman Abramovic