MENIU

Ioan Andone: Pe lângă discuţiile cu Dinamo, am o ofertă din Ucraina!

Foto: NewsIn

Demis de la Al Ahli, "Fălcosul" se va reapuca de antrenorat luna viitoare. Nu e sigur că următoarea sa destinaţie va fi Ştefan cel Mare.

Fostul antrenor al lui Al Ahli Dubai, Ioan Andone, a declarat agenţiei NewsIn, că nu se pune problema să preia imediat banca tehnică a altei echipe, şi spune că oficialii din Ştefan cel Mare nu ar trebui să renunţe la serviciile lui Cornel Ţălnar, deoarece Dinamo are rezultate.

"Nu văd niciun motiv ca Dinamo să renunţe la Cornel Ţălnar. Echipa merge bine şi are rezultate. E cam peste mână să vin eu. În orice caz, eu m-am înţeles foarte bine cu domnul Cornel Dinu, am vorbit mereu aceeaşi limbă. Când voi avea toate actele semnate cu Al Ahli şi ştiu că sunt antrenor liber de contract, voi discuta ofertele pe care le am. Pe lângă discuţiile cu Dinamo, mai am şi o altă ofertă din Ucraina, însă doar din decembrie voi prelua o echipă. Să vedem ce planuri de viitor au formaţiile care se interesează de mine", a spus Andone.

Tehnicianul susţine că s-a despărţit în condiţii amiabile de conducătorii grupării arabe: "Am avut o discuţie civilizată cu preşedintele lui Al Ahli şi am încheiat înţelegerea. Asta e viaţa antrenorilor, e legată strict de rezultate. În ultima etapă am avut nouă jucători indisponibili din 23, aşa a fost să fie. Echipa a strâns doar 4 puncte în clasament şi era nevoie de o schimbare. În câteva zile, maxim o săptămână, voi încheia toate socotelile pe care le am aici".

Ioan Andone a fost demis, luni seară, din funcţia de antrenor principal al campioanei din Emiratele Arabe Unite, Al-Ahli Dubai, şi a fost înlocuit cu Mehdi Ali, selecţionerul echipei naţionale U20 a statului din peninsula Arabică.

Mai multe articole despre:
Dinamo Ucraina Ioan Andone demis Al Ahli