MENIU

Investiţia într-un apartament din zona Parcului IOR, garanţia unui trai liniştit

Foto: shutterstock.com

Apartamentele din apropierea Parcului IOR (sau Parcul Alexandru Ioan Cuza, după cum a fost redenumit) se disting prin linişte şi frumuseţe. Largul spaţiu verde, recent amenajat, asigură o privelişte superbă şi posibilitatea unei ieşiri în aer liber la orice oră.

Cel mai mare avantaj al acestei zone este situarea în apropierea unui parc de mari dimensiuni. Parcul Alexandru Ioan Cuza a fost superb amenajat şi este un punct central de atracţie. De asemenea, în zonă există un ştrand un număr mare de restaurante şi se pot găsi suficiente centre sportive, inclusiv de tir, tir cu arcul şi cursuri de karate.

Transportul în comun este avantajos, în apropiere fiind o staţie de metrou şi un număr mare de tramvaie, autobuze şi troleibuze care fac legătură cu un număr mare de alte zone ale Bucureştiului (Obor, Piaţa Presei Libere, Berceni, Dristor şi chiar linii directe către mall-ul din Băneasa sau cel din Vitan). Transportul cu maşina personală este de asemenea avantajos, numai în orele de trafic maxim fiind îngreunat pe câteva artere de circulaţie.

În zonă nu există un număr impresionat de instituţii de învăţământ, dar transportul în comun asigură legături cu multe alte grădiniţe, şcoli şi licee. De asemenea, zona este avantajoasă pentru familiile cu copii datorită parcului care are zone amenajate pentru cei mici, inclusiv terenuri de fotbal şi un patinoar. Aspectul general al zonei este foarte plăcut, cu multă lumină şi puţin zgomot. Totuşi, trabuie să luaţi în consierare că, din cauza apropierii de parc, vara veţi face faţă unei "invazii" de insecte.

În această zonă locuiesc multe familii de tineri şi sunt mulţi copii, dar şi bătrâni. Aspectul blocurilor este atrăgător, iar locatarii sunt interesaţi de un bun trai în comun. Cel mai probabil nu veţi avea de-a face cu vecini care să provoace probleme sau să nu plătească datoriile la întreţinere. Preţurile tind să fie mai mari decât în alte cartiere ale Bucureştiului, lucru care se poate observa mai ales în pieţe.

Mai multe articole despre:
Titan apartament alegere Prima Casă