MENIU

Inspectoratul de Poliţie Ialomiţa a rămas fără şefi

Foto: RTV

La 5 zile după scandalul care a provocat dezvăluiri compromiţătoare despre şefii poliţiei judeţene Ialomiţa şi cei ai poliţiei din Slobozia, în cele două instituţii domneşte haosul. Nimeni nu ştie cine se află la conducerea celor două instituţii.

Şeful IPJ Ialomiţa şi şeful poliţiei municipale sunt în concediu medical. Statutul poliţistului prevede ca persoana vizată de verificări să nu poată fi sancţionată decât dacă este prezentă la serviciu. Următorul pe linia de comandă este adjunctul celor doi, comisarul Călin Măndica. Şi el este însă în concediu... de odihnă.

''Eu ştiu că domnul Călin Măndica a fost rechemat din concediu să preia temporar, pe această perioadă, conducerea'', a spus Alecsandru Ştiucă, prefect Ialomiţa.

Comisarul Iosif Chirică a fost demis de la şefia Poliţiei Slobozia, după ce în presă au apărut imagini în care apărea petrecând şi dormind în casa unui cunoscut interlop local. După ce va ieşi din concediul medical de trei luni, Chirică a anunţat că se va pensiona.Demis din funcţie este şi comisarul Stan Bâtlan, şeful IPJ Ialomiţa. Tot în urma unui scandal, în care două grupări de interlopi s-au răfuit în centrul oraşului.

Atât poliţia judeţeană Ialomiţa cât şi poliţia municipală Slobozia fac obiectul unor anchete ale IGPR.

Mai multe articole despre:
scandal Poliţia concediu şefi Ialomiţa IPJ