MENIU

Inedit! În Parlament avem sportivi la Comisii de finanţe şi topogeodezi la Sănătate

Foto: romaniaproperty.ro

Specialişti în geotehnică în Comisia pentru politica externă, absolvenţi ai facultăţilor de Educaţie Fizică şi Sport în Comisia de buget-finanţe sau topogeodezi în Comisia pentru Sănătate sunt doar câteva dintre surprizele pe care le oferă componenţa comisiilor parlamentare din actuala legislatură, potrivit ziarului România Liberă.

România Liberă scrie în ziarul de joi că în comisiile parlamentare apar tot felul de specialişti care nu au nici o legătură cu comisiile în care vor activa

Astfel, la Comisia pentru politica externă apar experţi ca Iosif Veniamin Blaga, absolvent al Facultăţii de Inginerie Chimică, specializarea Tehnologia silicaţilor şi a compusilor oxidici, Marius Neculai, licenţiat în Finanţe-Bănci şi manager în turism şi Daniel Vasile Oajdea, doctorand în domeniul Inginerie Civilă – Geotehnică şi Fundaţii.

Situatii amuzante găsim şi la alte comisii din Camera Deputaţilor. La Comisia juridică – cea mai importantă în condiţiile în care orice proiect de lege trece pe aici pentru a primi aviz sau raport – a fost ales la conducere deputatul PDL Daniel Buda, absolvent a două Facultăţi, de Zootehnie şi de Drept.

În Comisia pentru politica economică, reformă şi privatizare îi găsim, în schimb, pe inginerul Cornel Itu şi pe subinginerul Arpad Pal în al cărui CV figurează faptul că a fost membru al PCR vreme de 20 de ani.

Citeşte aici articolul complet