MENIU

Incredibil! Jucătorii lui Hanover şi-au marcat trei autogoluri într-un meci! - VEZI VIDEO

Jucătorii lui Hanover, dărâmaţi după \

Meci rarisim sâmbătă în Bundesliga, în partida dintre Borussia Moenchengladbach şi Hanover 96. Deşi oaspeţii au perforat poarta de şase ori, au trebuit la final să se recunoască învinşi, graţie celor trei autogoluri pe care şi le-au marcat. Printre \"eroii\" de la Hanover, ivorianul Djakpa, fost jucător la Pandurii, care şi-a învins propriul portar cu o execuţie de senzaţie. De remarcat şi coechipierul său din defensivă, K. Haggui, autorul unei \"duble\".

Partida dintre Borussia Moenchengladbach şi Hanover 96, din etapa a 16-a a primei ligi germane va rămâne cu siguranţă în istoria Bundesligii. Şi asta pentru că oaspeţii de la \'Gladbach au reuşit să-şi înscrie trei autogoluri pe parcursul celor 90 de minute.

\"Eroul\" a fost fundaşul central Karim Haggui, care şi-a învins propriul portar de două ori! Dacă la prima reuşită nu i se pot reproşa prea multe, pentru că goalkeeper-ul Florian Fromlowitz l-a lovit cu balonul, în minutul 15, într-o alunecare, la scorul de 0-0, al doilea autogol, marcat în prelungiri, a fost unul de toată frumuseţea.

La fel şi \"reuşita\" lui Constant Djapka, fostul fundaş al Pandurilor, transferat în vara lui 2008 la Leverkusen, ajuns între timp la Hanover. Djakpa a lovit ciudat balonul, de la vreo 25 de metri, şi şi-a marcat un autogol care l-ar face invidios şi pe Nicoliţă.

\"Am asistat la un meci curios, incredibil. E de necrezut că am marcat şase goluri şi am pierdut. Cred că nu vom uita acest meci prea curând\", a spus Andreas Bergmann, antrenorul lui Hanover, la finalul partidei câştigată de Borusia cu 5-3. \"Carnavalul curiozităţilor\" s-a rezumat să titreze site-ul oficial al echipei lui Djakpa, după meci.

Vezi aici rezumatul unei partide incredibile

Mai multe articole despre:
autogol