MENIU

Incendiu pe Calea Moşilor din Capitală

Incendiu

Locatarii unui bloc de pe Calea Moşilor au fost evacuaţi, miercuri seară, după ce acoperişul imobilului a luat foc. O femeie s-a intoxicat cu fum , iar patru copii au fost scoşi de pompieri pe fereastră.

Incendiul s-a produs la un imobil de pe Calea Moşilor nr. 255.

Din spusele martorilor, se pare că focul a fost pus intenţionat de un bărbat cu probleme psihice. \"I-a murit mama. Este nebun. Nu-şi mai ia tratamentul şi are crize\", a declarat unul dintre locatari.

Pompierii au intervenit imediat şi au localizat flăcările care ameninţau şi clădirile învecinate. \"Au fost salvate cinci persoane. Patru copii, care sunt în afara oricărui pericol şi o femeie de aproximativ 47 de ani, care a fost transportată la Spitalul Floreasca\", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Anca Onofrei.

Pentru că le-au fost afectate apartamentele, trei familii îşi vor petrece Crăciunul în adăposturi puse la dispoziţie de primăria sectorului 2. \"Sunt afectate câteva familii. Suntem deja pregătiţi să îi preluăm pe oameni într-un centru al direcţiei sociale a primăriei. Este înainte de Crăciun. Să-i ajutăm pe oamenii ăştia să aibă unde să stea să facă Crăciunul\", a  completat primarul sectorului 2, Neculai Onţanu.

Tot din cauza incendiului, circulaţia în zona Izvorul Rece a fost parţial blocată mai bine de o oră.