MENIU

Incendiu la Târgu Neamţ - VEZI IMAGINI

Foto: phoneprest.ro
Un apartament a luat foc şi a ars ore bune până când pompierii au ajuns la faţa locului.

Incendiu într un bloc din Târgu Neamţ. Un apartament a luat foc, iar imaginile au fost surprinse de un cititor REALITATEA.NET.

Locuinţa a fost cuprinsă de flăcări de câţiva metri, ne-a scris telespectatorul care nu ne-a putut spune cauzele accidentului.

Pe data de 21 octombrie a.c., la ora 16.58 Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Petrodava" al judeţului Neamţ, a fost alertat pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 2 al unui imobil de pe str. Ştefan cel Mare, din localitate.

La ora 17.05, la faţa locului au sosit 2 echipaje ale detaşamentului (12 subofiţeri şi 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, sub comanda şefului gărzii de intervenţie), care, în mai puţin de 5 minute au reuşit să localizeze incendiul, evitând astfel posibilitatea propagării acestuia la apartamentele învecinate.

După aproximativ o oră şi jumătate, pompierii militari au reuşit să lichideze în totalitate incendiul, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Petrodava".

Dacă şi dumneavoastră sunteţi martorul unui eveniment ieşit din comun puteţi suna la numărul cu tarif normal 021.94.09, puteţi trimite imagini pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe portalul REALITATEA.NET, la secţiunea martor ocular.

Mai multe articole despre:
incendiu foc Martor ocular Târgu Neamţ