MENIU

În ultima zi de campanie, liderii s-au întrecut în a transmite mesaje electorale

foto: RTV
Mitinguri şi declaraţii electorale în ultima zi de campanie

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a încheiat vineri campania PNL pentru europarlamentare la Timişoara. PNŢCD a organizat un miting în Capitală. PSD are un nou membru, un tânăr din Congo. Iar ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, şi premierul Emil Boc îi îndeamnă pe oameni să meargă la vot. Iată cum a arătat ultima zi de campanie.

"Piaţa Unirii, Piaţa Romană, Piaţa Aviatorilor, TVR au fost locurile unde s-au jertfit oameni pentru libertatea voastră şi-a noastră şi-a tuturor şi acest loc va rămâne întotdeauna înscris ca locul în care ne-am câştigat libertatea", a spus Marian Miluţ, preşedinte PNŢ-CD.

"Vreau să spun şi de aici de la Timişoara că se poate, la sfârşitul acestor alegeri. Cei care cred că votul lor e mai util la prezidenţiale fac o mare greşeală, pentru că prin absenţa lor dau încredere actualului Guvern", a declarat Crin Antonescu, preşedintle PNL.

Nu e chiar din Kenya ca Obama, dar e tot de prin zonă. Mai exact din Congo. Îl cheamă Gaston şi e un tânăr de culoare primit cu înflăcărare în PSD. În ultimele luni, liderii social-democraţi au tot cochetat cu ideea lui Ion Iliescu de a avea şi PSD un Obama al său în cursa pentru preşedinţie.

"Oamenii trebuie să demonstreze că au putere să meargă la vot pe 7 iunie, să nu depindă de putere aşa cum au depins până acumn. Practic puterea e în mâinile lor şi cred că pot să exercite", este de părere Monica Iacob Ridzi. 

Mai multe articole despre:
PNL PSD voturi campanie electorală PD-L PNŢ-CD