MENIU

În timp ce Gigi Becali făcea declaraţii incendiare la B1 TV, un cablu a ars în direct pe Calea Victoriei. VEZI VIDEO

Gigi Becali: Mi s-a propus să dau în gât un politician ca să scap
Imagini cu incediul de pe Calea Victoriei
Foto: mysport.ro

\"Procurorul de anchetă, Amariei, mi-a cerut să fac un 16-19, să dau în gât un politician ca să scap, dar eu nu o să fac asta niciodată. Prefer să fac 16 ani, sau 19 ani de puşcărie decât să fac un 16-19, să dau pe cineva prins ca să scap eu. Eu aş putea să fac praf un politician de la PNL dacă aş vrea, la câte ştiu despre el, şi mai are şi funcţie importantă în politică\", a afirmat Becali. În timp ce Becali făcea acele declaraţii, un cablu electric a luat foc pe Calea Victoriei.

Gigi Becali a afirmat că are martori când procurorul de anchetă al dosarului său, Amariei, i-a cerut să ofere informaţii compromiţătoare despre un politician.

"A fost de faţă şi generalul Pitulescu de la Poliţia Capitalei de la Criminalistică. Puteţi să îl sunaţi acum. Dacă vă minte, înseamnă că e martor mincinos. Mai am martori pe avocaţii mei când Amariei mi-a cerut să divulg informaţii despre un politician ca să scap eu", a acuzat Gigi Becali.

Gigi Becali l-a mai acuzat pe procurorul Amariei că a vrut să îi propună un târg.

"Mi s-a propus un târg din partea procurorilor cu privire la schimbul de terenuri, despre cazul Babiuc, dar nu mai are rost să dau astfel de detalii acum pentru că sunt liber. Am discutat cu procurorul Amariei care mi-a sugerat să vorbesc cu avocaţii mei şi să fie şi ei oameni deştepţi, dar m-am saturat că am stat două săptămâni în arest degeaba", a afirmat Gigi Becali imediat ce a ieşit din arest.

Citeşte şi Gigi Becali: Mi s-a propus un târg din partea procurorului Amariei, cu privire la cazul Babiuc

Mai multe articole despre:
Gigi Becali PNL politică procurori