MENIU

În staţiunea hunedoreană Geoagiu Băi s-a deschis oficial sezonul estival

Foto: Realitatea TV

Sezonul estival s-a deschis oficial şi în staţiunea hunedoreană Geaogiu Băi. Atracţia staţiunii o reprezintă bazinele cu apă termală în aer liber. În ciuda temperaturilor nu foarte ridicate de afară, sute de turişti au petrecut în preajma bazinelor. Câţiva dintre ei şi-au făcut curaj şi au făcut şi o baie. În acest sfârşit de săptămână la Geoagiu Băi sunt asteptaţi peste 2.000 de oameni.

Cele 3 bazine cu apă termală din Geoagiu Băi i-au tentat pe primii turişti veniţi în staţiunea hunedoreană.

Apa are peste 30 de grade celsius. Afară este însă răcoare şi bate vântul. Astfel că puţinii dintre primii turişti veniţi la Geoagiu s-au încumentat să facă baie. Cei mai mulţi au ales fie să se plimbe, fie să bea un suc sau să mănânce ceva la terasele de pe ştrand.

Mulţi dintre turiştii aflaţi în staţiunea hunedoreană, la începutul sezonului aleg să se bucure de soare, la umbra teraselor. Chiar şi aceştia au încercat apa.

Administratorii bazinelor spun că au pregătit turiştilor surprize dacă aleg să stea la Geoagiu Băi.

"Sperăm ca această minivacaţă de 1 şi 2 Mai să aducă numeroşi turişti în staţiunea noastră. Noi fiind foarte bine pregătiţi şi foarte accesibili din punct de vedere al crizei", a precizat Ilie Florea,  administrator complex turistic.

În Geoagiu Băi, preţul unei camere variază între 100 şi 250 de lei pe noapte. 

Mai multe articole despre:
Hunedoara vacanţă băi 1 Mai Geoagiu Băi