MENIU

În România a fost lansat un curs la care înveţi cum să nu îţi pierzi serviciul

CV-ul European face parte din cele 5 documente standard Europass care te ajută să munceşti într-o altă ţară UE

Criza şi valurile de disponibilizări au dat idei noi firmelor de consultanţă. Aşa s-a născut în România primul curs la care înveţi: cum să nu fii concediat!

Cursul a fost lansat de o firmă austriacă şi se desfăşoară în mai multe ţări europene. Angajaţii învaţă cum să devină preferaţii şefilor şi ce metode trebuie să aplice pentru a-şi păstra slujba.

Instructorii care predau acest curs au declarat că "toţi cei care nu sunt proprii lor stăpâni se tem că stăpânii lor vor renunţa la ei, în favoarea altora". Instructorii spun că angajaţii află astfel care sunt principalele greşeli făcute la locul de muncă şi ce ar trebui să facă pentru a le repara. Cursul se derulează şi în alte ţări europene şi e organizat de o firmă austriacă. Cursul durează opt ore şi costă 150 de lei.

Peste 1400 de persoane au urmat deja acest curs, 27 dintre ei fiind români. Potrivit analizei făcute de firma austriacă, la curs au participat în special tinerii, care lucrează în producţie sau vânzări. Cursul durează 8 ore şi costă 150 de lei. În cazul în care cursul nu a dat rezultate, firma returnează banii. Ce-i drept nu compensează salariul pierdut.

Mai multe articole despre:
CURS criză disponibilizări angajat