MENIU

În prima seară a Bucharest Fashion Week, modelele s-au întrecut la FashionTv Model Award

foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET

Prima seară a galei Bucharest Fashion Week a fost deschisă cu prezentarea colecţiei de vară a cunoscutului designer Italian, Rocco Barocco. Show-ul a fost realizat de marele producător Sergio Salerni, cel care lucrează pentru designeri precum Versace, Gianfranco Ferre, Dolce Gabbanna.

Spectacolul a continuat cu concursul internaţional de modele FahionTv Model Award, unde 21 de concurentele s-au luptat pentru un loc pe podium. Participantele au purtat pentru prima probă tricouri FashionTv şi accesorii Benvenutti. Cea de-a doua probă din concurs a fost un adevărat show de modă, concurentele defilând în ţinute semnate Cristiana Purdescu.


După cea de-a doua probă a avut loc prezentarea colecţiei Fashion TV semnată Bozart, producător de accesorii din pietre preţioase şi semipreţioase pentru cei mai mari designeri internaţionali.


Seara s-a încheiat cu premierea concurentelor. Toate au primit accesorii FashionTv, iar primele cinci clasate vor fi invitate la evenimentul organizat de această televiziune, weekendul viitor în Muntenegru, unde va fi prezentată colecţia FashionTV.


Castigatoarea locului trei a fost reprezentanta agenţiei Nico Models-Mitroi Daniela. Câştigătoarea locului doi este reprezentanta Transilvania Fashion-Iulia Manza. Au urmat două premii speciale, FTV FOTOMODEL câştigat de Diana Sbuciumelea-Nico Models, care va realiza un book foto profesionist la Monte Carlo cu Monte Carlo Style. 

FTV CATWALK MODEL, câştigat de Oana Puşcaş-Anam, care va participa la prezentările colecţiei FTV în turneul realizat în Europa. Câştigătoarea premiului 1 FashionTv Model Awards este Lavina Muscan-Anam, care va participa la finala FahionTv Model Awards de la Cannes. Premiul i-a fost înmânat de invitatul special Michell Adam.

Mai multe articole despre:
concurs modele Bucharest Fashion Week