MENIU

În plină campanie, Vanghelie dă profesorilor din sectorul 5 tichete cadou în valoare de 350 de lei

foto: NewsIN

Se apropie alegerile şi iată că profesorii din sectorul 5 au primit tichete cadou inscripţionate cu numele primarului care este. Marian Vanghelie este din nou generos şi trimite câte cinci fiecărui profesor, în valoare totală de 350 de lei.

Nu este prima dată când Vanghelie face un asemenea gest. S-a mai întâmplat înainte de alegerile europarlamentare din 2007 şi înainte de alegerile locale din 2008.  În noiembrie 2007, în campania pentru europarlamentare, la o petrecere pentru profesori a dăruit 2.500 de DVD-uri. În campania pentru alegerile locale din 2008, Vanghelie a dat la Romexpo o petrecere pentru 4.000 de profesori.


EVZ a intrat în posesia unuia dintre tichetele distribuite la Liceul Teoretic „Ion Barbu” din Capitală.  Se pare că primarul de la 5 nu a rezistat tentaţiei de a-şi pune semnătura pe aceste tichete, astfel  profesorii să nu uite de la cine sunt. 

„Noi am dat aceste tichete la toate evenimentele de nouă ani încoace, la câte 11 evenimente pe an. Nu e vorba că le-am dat tocmai acum. Nu e vorba de campanie. Cu profesorii nu merge să le dai tichete să te voteze. E o prostie!”, a explicat Vanghelie.