MENIU

În Mexic, Rusia şi Marea Britanie există taxiuri roz doar pentru femei

Foto: RTV
În Mexic taxiurile roz sunt preferatele doamnelor pentru că le scuteşte de avansurile taximetriştilor îndrăzneţi

Doamnele au taxiurile lor! Sunt roz, dotate cu oglinzi în tetiere, butoane de panică şi GPS-uri performante. Şi nu se întâmplă într-un oraş două, ci în mai multe colţuri de lume.

Oraşul mexican Pueblo a prins culoare de câteva săptămâni: maşinile "Pink Taxi" sunt roz şi au, toate, câte un nume de femeie.

O călătorie cu un taxi roz înseamnă timp pentru machiaj şi bârfe ca între femei. Aşa că afacerea a făcut repede înconjurul lumii. În Mexic taxiurile roz sunt preferatele doamnelor pentru că le scuteşte de avansurile taximetriştilor îndrăzneţi. Să nu uităm că vorbim de o ţară în care numărul agresiunilor sexuale este în creştere.

În Moscova, compania de taxi exclusivistă promite să ofere doamnelor nu doar transport de cinci stele, ci şi sfaturi, bârfe sau bună dispoziţie.

În Marea Britanie există clubul Pink Ladies. Nu numai că poţi merge cu un taxi de lux, dar poţi şi închiria o maşină roz. Toate maşinile Pink sunt echipate cu sistem GPS de ultimă generaţie, buton de alarmă în caz de pericol şi - evident, sunt conduse de femei.

Mai multe articole despre:
taxi femei taxiuri