MENIU

În meciul cu Steaua, Unirea mai are nevoie de un singur punct pentru a câştiga campionatul

Foto: NewsIn

Mihai Stoica a recunoscut în ceasul al 12-lea că Urziceniul se gândeşte la titlul de campioană. Stelistul Argăseală spune că meciul cu Unirea este mai important decât un derby cu Dinamo.

În 1999, Unirea se numea Agricultorul Urziceni şi juca în Liga a patra. Acum, echipa patronată de Bucşaru, condusă de Stoica şi antrenată de Petrescu este la doar 90 de minute de titlul de campioană.

"Am ajuns în minutul 90 şi nu credeam că o să ajungem într-un asemenea moment. De data aceasta nu mai suntem outsideri, avem două variante din trei", a declarat Meme Stoica.

"Pentru noi, această partidă este cea mai importantă din tot campionatul, mult mai importantă şi decât eternul derby cu Dinamo.", a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Chiar dacă au dansat de mama focului după victoria de la Timişoara, fotbaliştii Unirii mai au nevoie de un punct cu Steaua pentru a fi siguri de titlu.

"Pentru Unirea Urziceni miza este mult mai mare decât pentru Steaua. Una este să câştigi trofeul, alta e să ajungi în Europa cu trei tururi preliminare", a înheiat Stoica.