MENIU

În Anglia, o proprietate de lux vine la pachet cu un Aston Martin

Foto: liceknoil.wordpress.com

Două maşini la preţ de una sau cumperi o casă şi primeşti gratis un autoturism de lux. Ceea ce în urmă cu câteva luni era doar o ofertă extravagantă, în multe ţări a devenit ultima soluţie pentru a ţine în picioare pieţele cele mai afectate de criză.

Într-o perioadă în care piaţa caselor de lux este aproape complet blocată, un antreprenor britanic oferă gratis un Aston Martin de 160.000 de dolari primului client care va cumpăra una din cele patru vile de lux de peste un milion de dolari pe care le are la vânzare.

Unul din cele mai mari site-uri de vânzări auto din regat a generalizat principiul ofertei două la preţ de una, schimbând doar marca scoasă la ofertă după o perioadă de timp. Vânzările de Subaru, Dodge sau Kia au crescut binişor în acest fel.

În Irlanda, un dezvoltator imobiliar a "spart" gura târgului cu altă ofertă. Cei care au cumpărat o proprietate mai scumpă în Irlanda, au primit, cadou, o vilă de vacanţă pe litoralul bulgăresc. Câteva zeci de contracte s-au încheiat în numai o săptămână de la lansarea ofertei.

Astfel de anunţuri sunt tot mai prezente, la toate nivelurile, în vânzările auto şi imobiliare din Marea Britanie, Irlanda sau Franţa. Asta pentru că, în faţa unei oferte aproape irezistibile, cine e cu adevărat interesat bagă, totuşi, mâna în buzunar pentru astfel de chilipiruri.
Mai multe articole despre:
Anglia casă piaţă Aston Martin