MENIU

Ilyeş a adus a doua victorie a Braşovului în retur

Foto: NewsIn

Formaţia FC Braşov a obţinut, duminică, a doua victorie consecutivă din returul campionatului. Elevii lui Răzvan Lucescu s-au impus, cu scorul de 1-0, în faţa celor de la FC Argeş, în etapa a 20-a a Ligii I, datorită unui gol marcat de Robert Ilyeş, şi au urcat pe locul 8 în clasament, cu 30 de puncte.

După o primă repriză echilibrată, în care atât braşovenii, prin Mihai Roman, cât şi oaspeţii, prin Tameş sau Dulcea, şi-au creat ocazii de a marca, scorul a rămas 0-0.

Imediat după reluare, însă, FC Braşov a deschis scorul prin Robert Ilyeş, care a marcat cu un şut de la 23 de metri, după o fază rapidă de atac a gazdelor.

Golul a tăiat aripile argeşenilor, care nu au reuşit să-i pună mari probleme portarului Dănuţ Coman. Mai mult, FC Braşov şi-ar fi putut dubla avantajul în minutul 66, dacă Mugurel Buga nu s-ar fi aflat în ofsaid înainte de a trimite balonul în poarta apărată de Ionuţ Boşneag.

În ultimele cinci minute ale partidei, FC Braşov s-a văzut nevoită să-şi apere avantajul minim în inferioritate numerică, Mihai Roman fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Gazdele nu au făcut pasul înapoi şi ar fi putut majora scorul în prelungiri, când Ezequias a ratat, însă, de puţin ţinta.

În urma rezultatului din derby-ul nou-promovatelor, FC Braşov a urcat pe locul 8 în clasamentul Ligii I, cu 30 de puncte, şi spera să rămână acolo şi după meciul Farul Constanţa - Universitatea Craiova, de duminică seară. FC Argeş a coborât o poziţie, până pe locul 11.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida FC Braşov - FC Argeş, scor 1-0.

Mai multe articole despre:
Liga I FC Argeş FC Braşov Etapa a 20-a