MENIU

Hustler cere ajutor de cinci miliarde dolari de la stat pentru sectorul de divertisment pentru adulţi

Foto: myspace.com

Editorul publicaţiei pentru adulţi Hustler, Larry Flynt, şi directorul general al Girls Gone Wild, Joe Francis, au solicitat din partea guvernului american un ajutor similar celui cerut de producătorii auto, pentru salvarea industriei de divertisment pentru adulţi

Flynt şi Francis, liderii industriei de divertisment pentru adulţi, au înaintat Congresului o cerere comună prin care solicită un ajutor guvernamental de 5 miliarde dolari, "doar pentru a ne ajuta să răzbatem în vremuri dificile", a spus Francis.

"Congresul pare dispus să susţină cea mai importantă industrie a ţării, credem că avem dreptul la aceeaşi consideraţie. În momente grele din punct de vedere economic, americanii recurg la divertisment pentru alinare. Din ce în ce mai mult, tipul de divertisment pe care îl caută este cel pentru adulţi", a adăugat el.

Însă potrivit lui Flynt, recesiunea a acţionat ca un duş rece la nivel naţional. "Oamenii sunt prea deprimaţi pentru a fi activi din punct de vedere sexual", susţine Flynt. "Acest fapt este foarte nesănătos pentru naţiune. Americanii se pot descurca fără maşini si bunuri de acest gen, însă nu pot rezista fără sex", a spus el.

Deşi nu a fost afectat la fel de grav ca băncile si producătorii auto, sectorul de divertisment pentru adulţi a resimţit efectele crizei economice. Vânzările şi închirierile de DVD-uri au scăzut cu 22% în ultimul an, în contextul în care publicul recurge din ce în ce mai frecvent la internet pentru a căuta divertisment pentru adulţi.

Potrivit estimărilor, aproape jumătate din utilizatorii de internet vizitează site-uri pentru adulţi. Numărul vizitatorilor unici pe astfel de pagini de internet, printre care GirlsGoneWild.com şi Hustler.com, a crescut la peste 75 milioane pe lună.

"Din cauza acestei mizerii economice şi pentru că oamenii îşi pierd toţi banii, sexul este ultimul lucru la care se gândesc", a spus Flynt.

"Este momentul ca legislativul american să revitalizeze apetitul sexual al americanilor. Singurul mod prin care se poate realiza acest lucru este susţinerea rapidă a industriei pentru adulţi", a mai spus Flynt.